
Ο chef του εστιατορίου Malvazia σας προτείνει…
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
ζωμός χωριάτικης σαλάτας / σχοινόπρασο /πιπεριά chilli
ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ
dressing εσπεριδοειδών/φιστίκι/ίνες καυτερής πιπεριάς/μοσχολέμονο/σχοινόπρασο
ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑΞΟΥ ΤΡΙΠΛΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ
κρέμα κατσικίσιο τυρί Μονεμβασιάς/λάδι μαύρης τρούφας/καπνιστή πάπρικα/ανθός αλατιού
ΤΑΡΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
άγρια μανιτάρια/κρέμα ελληνικών τυριών/φρέσκο θυμάρι
ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΦΕΤΑΣ
πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας / αφρός μαστίχας Χίου
ΠΟΥΓΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ
τραγανά φύλλα ρυζιού/γαρίδα*/τσιπούρα/καλαμάρι*/κρέμα μπεσαμέλ/σάλτσα “παστίτσιο”
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗ
τρυφερά φύλλα σαλάτας/άισμπεργκ/ξυνόμηλο/λούντζα Μυκόνου/κραμπλ γραβιέρας Νάξου/ηλιόσπορος
μαύρη σταφίδα/ντρέσινγκ κίτρου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ντοματίνια/φέτα/αγγούρι/φρέσκο κρεμμύδι/ελιά/κάπαρη/παξιμάδια χαρουπιού/σάλτσα λιαστής ντομάτας/φρέσκο θυμάρι
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
ΣΚΙΟΥΦΙΧΤΑ
χειροποίητα ζυμαρικά Κρήτης/απάκι κοτόπουλο/ξηρός ανθότυρος/σάλτσα ψητής ντομάτας – πιπεριάς
ΡΙΖΟΤΟ “ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ”
φρέσκα μυρωδικά/φέτα/τραγανό φύλλο
ΚΑΛΑΜΑΡΙ*
σχάρας/πουρές σαλσίφι/χαβιάρι μοσχολέμονου/υφές κρεμμυδιού
ΦΑΓΚΡΙ
φιλέτο/”κους-κους”από κουνουπίδι-μπρόκολο/beurre blanc λεμόνι
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΥΚΟΜΕΛΟ
“ριζότο” σελινόριζας/αποξηραμένα σύκα/καρύδια/πορτοκάλι
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ
σιγομαγειρεμένα/μπεσαμέλ τρούφας/τσιπς λαχανικών
ΑΡΝΑΚΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
τυλιγμένο με αμπελόφυλλο/αφρός λαδολέμονο/πλιγούρι με άρωμα “γεμιστά”
ΤΑΛΙΑΤΑ ΝΕΑΡΟΥ ΜΟΣΧΟΥ
τραγανές γλυκοπατάτες/νιφάδες Σαν Μιχάλη Σύρου
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ
κρεμέ λευκής σοκολάτας/ραβανί/παγωτό καιμάκι/γλυκό τριαντάφυλλο
ΣΟΚΟΛΑΤΑ CREMEUX
μπισκότο Oreo/ρευστό τζελ πορτοκαλιού/χώμα σοκολάτας