Ο chef του εστιατορίου Malvazia  σας προτείνει… 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΜΟΣΧΑΡΙ

ζωμός χωριάτικης σαλάτας / σχοινόπρασο /πιπεριά chilli

ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ

dressing εσπεριδοειδών/φιστίκι/ίνες καυτερής πιπεριάς/μοσχολέμονο/σχοινόπρασο

ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑΞΟΥ ΤΡΙΠΛΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ

κρέμα κατσικίσιο τυρί Μονεμβασιάς/λάδι μαύρης τρούφας/καπνιστή πάπρικα/ανθός αλατιού

ΤΑΡΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

άγρια μανιτάρια/κρέμα ελληνικών τυριών/φρέσκο θυμάρι

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΦΕΤΑΣ

πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας / αφρός μαστίχας Χίου

ΠΟΥΓΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ

τραγανά φύλλα ρυζιού/γαρίδα*/τσιπούρα/καλαμάρι*/κρέμα μπεσαμέλ/σάλτσα “παστίτσιο”

ΣΑΛΑΤΕΣ

ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗ

τρυφερά φύλλα σαλάτας/άισμπεργκ/ξυνόμηλο/λούντζα Μυκόνου/κραμπλ γραβιέρας Νάξου/ηλιόσπορος

μαύρη σταφίδα/ντρέσινγκ κίτρου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ντοματίνια/φέτα/αγγούρι/φρέσκο κρεμμύδι/ελιά/κάπαρη/παξιμάδια χαρουπιού/σάλτσα λιαστής ντομάτας/φρέσκο θυμάρι

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

ΣΚΙΟΥΦΙΧΤΑ

χειροποίητα ζυμαρικά Κρήτης/απάκι κοτόπουλο/ξηρός ανθότυρος/σάλτσα ψητής ντομάτας – πιπεριάς

ΡΙΖΟΤΟ “ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ”

φρέσκα μυρωδικά/φέτα/τραγανό φύλλο

ΚΑΛΑΜΑΡΙ*

σχάρας/πουρές σαλσίφι/χαβιάρι μοσχολέμονου/υφές κρεμμυδιού

ΦΑΓΚΡΙ

φιλέτο/”κους-κους”από κουνουπίδι-μπρόκολο/beurre blanc λεμόνι

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΥΚΟΜΕΛΟ

“ριζότο” σελινόριζας/αποξηραμένα σύκα/καρύδια/πορτοκάλι

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ

σιγομαγειρεμένα/μπεσαμέλ τρούφας/τσιπς λαχανικών

ΑΡΝΑΚΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ

τυλιγμένο με αμπελόφυλλο/αφρός λαδολέμονο/πλιγούρι με άρωμα “γεμιστά”

ΤΑΛΙΑΤΑ ΝΕΑΡΟΥ ΜΟΣΧΟΥ

τραγανές γλυκοπατάτες/νιφάδες Σαν Μιχάλη Σύρου

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ

κρεμέ λευκής σοκολάτας/ραβανί/παγωτό καιμάκι/γλυκό τριαντάφυλλο

ΣΟΚΟΛΑΤΑ CREMEUX

μπισκότο Oreo/ρευστό τζελ πορτοκαλιού/χώμα σοκολάτας