Ο chef του εστιατορίου Malvazia  σας προτείνει… 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

“ΜΠΑΡΕΣ” ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 7.00€

με τσάτνεϊ ντομάτας και σάλτσα από φρέσκα βότανα.

ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑΞΟΥ 7.00€

τριπλομαγειρεμένες με κρέμα από κατσικίσιο τυρί Μονεμβασιάς, καπνιστή πάπρικα και ανθό αλατιού.

ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΦΕΤΑΣ 9.00€

με κρέμα παντζάρι και πέστο κόλιανδρου.

ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΜΟΣΧΑΡΙ 12.00€

με ρόκα, λάδι τρούφας, παλαιωμένη γραβιέρα Σύρου και ντοματίνια κονφί.

ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ 13.00€

καπνίζεται από τον σεφ, με πικάντικη μαγιονέζα και μαύρο ταραμά γλυκοπατάτας.

ΤΙΡΑΝΤΙΤΟ ΦΑΓΚΡΙ 13.50€

με coulis κόκκινου γκρέιπ φρουτ.

ΣΑΛΑΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ 10.00€

με ντοματίνια, αγγούρι, φρέσκο κρεμμύδι, πιτάκια σχάρας, μους φέτας,

χειροποίητη πάστα ελιάς και αρωματικό ελαιόλαδο.

ΡΟΚΑ 12.00€

με baby ρόκα, ντοματίνια, κινόα, πράσινο μήλο, ελληνικό πρόβειο προσιούτο, αρωματικό κατίκι Δομοκού

και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών.

ΤΟΝΟΥ 11.00€

με αισμπεργκ, κινέζικο λάχανο, φρέσκο τόνο, φινόκιο, ραπανάκι, φλέικς καρότου, μαύρο σουσάμι

και βινεγκρέτ μυρωδικών.

ΖΥΜΑΡΙΚΑ – ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

ΓΚΟΓΚΕΣ 12.50€

χειροποίητα ζυμαρικά Πελοποννήσου με πιπεριά Φλωρίνης, φρέσκο κρεμμύδι,

μπρόκολο, φιλέτο πορτοκαλιού και τυρί γκερεμέζι Ηπείρου.

ΚΡΙΘΑΡΩΤΟ    14.00€

με ουρά μόσχου, πράσο και φρέσκο θυμάρι.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ 15.00€

φιλέτο σχάρας με μοσχολέμονο, τζίντζερ, μέλι και αρωματικό πληγούρι.

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ 17.50€

με σάλτσα φραγκοστάφυλλο και γιαούρτι με ταχίνι, μέλι και λεμόνι.

ΤΑΛΙΑΤΑ ΜΟΣΧΟΥ 24.00€

με baby πατάτες, ψητές ντομάτες, καλαμπόκι σχάρας και βινεγκρέτ οξύμελο.

ΑΡΝΑΚΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ 17.00€

μπρεζέ, με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και σάλτσα μαυροδάφνης, μαστίχας και κέδρου.

ΜΥΛΟΚΟΠΙ ΣΧΑΡΑΣ 22.00€

με γάλα καρύδας, λεμονόχορτο και σαλάτα μαραθόριζας.

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ 7.00€

με σιρόπι, μέλι και μοσχολέμονο. (10′ ψήσιμο)

ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 8.50€

με σοκολάτα bitter και chilli, σοκολάτα γάλακτος και espresso,

σε βάση fegientin και καραμέλα ελληνικού καφέ με παγωτό.